A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Соціально-психологічна служба

Дата: від до Скинути

День психічного здоров'я

     День психічного здоров’я або ментального здоров’я у світі та в Україні відзначається щороку 10 жовтня. Свято покликане звернути увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини та підтримки людей з подібними захворюваннями. Тому, практичним психологом Савченко О.Ю. було проведено активність із здобувачами освіти, які проживають у гуртожитку. Під час заходу учнівська молодь була ознайомлена з поняттям «психічне здоров’я», формувала ціннісне ставлення до себе, розвивали мотивацію до збереження психічного здоров'я як необхідної складової життєдіяльності успішної людини. За допомогою вправ знімали емоційну напругу, боролись зі страхом через можливість поринути в іншу реальність.  

11:32 12.10.2023

Я і колектив!

Соціальний педагог Інна Корінна провела із учнівським самоврядуванням заняття з елементами тренінгу: « Я і колектив». Заняття спрямоване на згуртування учнівського колективу, формування і посилення командного духу. Під час заняття учасники через вправи пропрацювали такі питання як: спільна мета та цінності, згуртованість, командний дух, безконфліктна комунікація, співпраця та лідерство. А також, було проведено тестування «Капітан? Рульовий? Чи пасажир?», яке дає зрозуміти ким ви є в своєму житті.

15:17 11.10.2023

«Прибирання» свого розуму 🧠

   🧏‍♀️У рамках акції «Цінуй природу, бережи довкілля» практичний психолог Олена Савченко разом із здобувачами освіти, провели «прибирання» свого розуму 🧠за допомогою дихальних вправ. Проста і доступна концентрація за допомогою дихання дозволяє покращити психічне здоров’я, допомогти мозку краще справлятися зі стресом. Ключовим інструментом тренінгу було обрано медитацію.😼 

13:33 25.09.2023

Диспут "Гендерна рівність. Чи має вона рівність у сучасному суспільстві?"

    Ґендерна рівність - це рівні права, можливості й умови для їх реалізації для жінок і чоловіків у всіх сферах життя. З метою розширити знання здобувачів освіти про проблему гендерних взаємовідносин у суспільстві, визначити поширення стереотипних уявлень про гендер серед учнівської молоді 11 та 2 груп практичним психологом Савченко О.Ю. було проведено диспут: «Гендерна рівність. Чи має вона рівність у сучасному суспільстві?». Також, було проведено опитування з метою вивчення ситуації щодо оцінки питань гендерної рівності. 

13:50 02.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень