A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Червону стрічку носять небайдужі

Дата: 01.12.2023 13:07
Кількість переглядів: 51

Червону стрічку носять небайдужі ❗️

😔1 грудня у Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В рамках акції «16 днів проти гендерного насильства» в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» соціальним педагогом Інною Корінною та практичним психологом Оленою Савченко спільно з працівником Жашківського бюро правової допомоги Уманського місцевого центру з надання БВПД головним спеціалістом Іриною Черей проведено акцію "Червону стрічку носять небайдужі". Учасники заходу прикріплювали червону стрічку як символ боротьби з глобальною епідемією, що охоплює всі континенти, країни, міста. Задум створення стрічки 1991 року став символом розуміння проблеми СНІДу.

🤝 Червона стрічка – символ підтримки інфікованих людей, протидії дискримінації і суспільної ізоляції людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом, надії на майбутнє без СНІДу. Її месендж: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу, і я не байдужий до неї».

📗 А ще ліцеїсти мали змогу переглянути відео про людей, які живуть зі СНІДом та ознайомитися зі статистикою перебігу даного захворювання. Ірина Черей розповсюдила буклети «ВІЛ. СНІД. Задумайтесь!» Проінформувала молодь, що невід’ємними складовими успішного вирішення питання боротьби з ВІЛ-інфекцією мають бути заходи з формування пріоритету здорового способу життя. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень