A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Розміри плати за виробничі послуги

Розміри плати за виробничі послуги, які надаються НПЦ за професією

«Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»

ДНЗ «Жашківський АТПЛ»

 

п/п

Назва послуги

Вартість, грн.

Хімічні та органолептичні показники якості питної води

1

Запах при 20, та 60

18,00

2

Кольоровість

42,00

3

Каламутність

42, 00

4

Залізо загальне

141,00

5

Жорсткість загальна

60,00

6

Аміак та іони амонію (сумарно)

84,00

7

Водневий показник рН

51,00

8

Сульфати

108,00

9

Марганець

207,00

10

Мідь

180,00

11

Хлориди

63,00

12

Нітрити

87,00

13

Нітрати

180,00

14

Лужність

42,00

15

Кальцій

60, 00

16

Магній

6,00

17

Мінералізація, К+Na

54,00

18

Сухий залишок

276,00

19

Окиснюваність

138,00

Виконання досліджень молока

1

Сухі речовини

110,00

2

Білок

380,00

3

Жир

200,00

4

Кислотність

102,00

5

Густина

87,00

Фізико-хімічні дослідження м’яса та м’ясопродуктів, продуктів птахівництва

1

Реакція на пероксидазу

50,00

2

Визначення рН м’яса

50,00

Фізико-хімічні дослідження риби, рибних продуктів, морських безхребетних і продуктів їх переробки

1

Реакція на пероксидазу

50,00

Фізико-хімічні дослідження зернових

1

Визначення вмісту клейковини

150,00

 

 

Фізико-хімічні дослідження меду

1

Визначення загальної кислотності

50,00

2

Визначення механічних домішок

35,00

3

Визначення фальсифікованого меду

30,00

4

Визначення наявності цукрового сиропу

50,00

Дослідження ґрунту

1

Визначення кислотності

20,00

2

Визначення вологості

50,00

Хіміко-бактеріологічний аналіз повітря

1

Хіміко-бактеріологічний аналіз повітря (вологість, температура, токсичність;  вміст аміаку, вуглекислого газу  в повітрі приміщення)

1050,00

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень