A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Конкурси

Дата: від до Скинути

Матчева зустріч з боксу присвячена Дню фізичної культури

  В місті Чорноморську Одеської області 11 вересня відбулась матчева зустріч з боксу присвячена Дню фізичної культури та спорту України, та пам'яті тренера ГУДІНА Артема! У складі збірної команди Черкаської області, успішно виступив учень 1-го курсу ДНЗ "Жашківський АТПЛ" Давид БОГДАН, який впевнено переміг суперника!

13:24 14.09.2022

"Без коріння, саду не цвісти"

   Сьогодні українці переживають історичний період, коли відстоюють свою історію, культуру та незалежність. Вся увага та сили спрямовані на передову волонтерський й інформаційні фронт. Однак не можна забувати про сім’ї та родинні цінності. Тому викладач Онищенко Любов Миколаївна та здобувачі освіти взяли участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі “Без коріння саду не цвісти”. Метою участі в конкурсі здобувачі освіти акцентували свою увагу на патріотизмі та цінності своєї сім’ї та свого народу. Оскільки цей важкий час об’єднав народ в велику дружню родину. 

19:09 17.08.2022

Пізнавальний конкурс: «Як це працює: кінематографія»

     З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді здобувачі освіти групи 11 під керівництвом класного керівника А.М.Гацанюк прийняли участь в пізнавальному конкурсі «Як це працює: кінематографія». Конкурс покликаний допомогти здобувачам освіти зрозуміти як влаштований світ кіноіндустрії. Учасники осягнули історію кіно, адже тут зібрані цікавинки про світовий та український кінематограф. 

11:23 15.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень