A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Всеукраїнський онлайн-конкурс «До Дня архітектури України» 

Дата: 06.09.2022 12:38
Кількість переглядів: 45

Всеукраїнський онлайн-конкурс
«До Дня архітектури України» 


      Із 01 липня по 30 серпня 2022 року здобувачі освіти 5 групи ІІІ  курсу ДНЗ«Жашківського АТПЛ»  під керівництвом класного керівника, викладача предмету « Захист України» Бойко І.А. прийняли участь у онлайн – конкурсі «до Дня архітектури України», де отримали сертифікати та дипломи  ІІ і ІІІ ступенів.
Здобувачі освіти отримали багато корисної інформації та неймовірно цікавих завдань, з яких можна дізнатися про пам’ятки архітектури кожного історичного періоду, про багатство та різноманіття архітектурних стилів і здобутки українських архітекторів.
Для нас історія українського  народу - це не просто минуле, це його серце і душа. Як можна пояснити, чому українці так шанують хліб і землю, яку називають священною, чому калина має таке глибоке символічне значення для нашої культури? Той, хто не знає національної історії, ніколи не зможе зрозуміти свого народу. Минуле живе поряд з нами, і воно безцінне – це досвід, звичаї, традиції і звичайно ж  архітектура України. Досвід, який ми переймаємо у своїх батьків, дідів, у свого народу. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень