A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Виробниче навчання з професії "Кухар; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу"

Майстром виробничого навчання Піддубною Тетяною Анатоліївною було проведено виробниче навчання у групі №17 професія: "Кухар; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу" на тему: "Приготування риби смаженої та у фритюрі". 

15:24 14.09.2022

Виробниче навчання з професії "Кухар"

  Майстром виробничого навчання Каландій Галиною проведено виробниче навчання в групі №1 на тема: « Приготування риби відвареної та припущеної». Інструктаж з охорони праці відповідно теми проведено на робочих місцях. Здобувачі освіти ознайомились і приготовили відварну та припущену рибу. 

12:11 13.09.2022

Виробниче навчання з професії "Кухар"

 У групі №1 проведено майстром виробничого навчання Каландій Галиною Андріївною виробниче навчання на тему: «Способи варіння яєць. Приготування страв з варених яєць». Проведено інструктаж за темою.  

12:07 05.09.2022

Виробниче навчання з професії: "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення"

  27 червня майстром виробничого навчання Юлією Польовою проведено виробниче навчання з практичними навиками налаштування комп'ютерів для навчання в групі № 10 "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення" на тему: "Операції по касовим документам у журналах реєстрації господарських операцій". 

11:22 27.06.2022

Виробниче навчання з професії "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення"

  24 червня майстром виробничого навчання Юлією Польовою проведено виробниче навчання з практичними навиками налаштування комп'ютерів для навчання в групі № 10 "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення" на тему: "Побудова бухгалтерських рахунків за допомогою ПК". 

10:51 24.06.2022

Виробниче навчання з професії "Кухар; офіціант"

    21 червня майстром виробничого навчання Ковбасюк Аллою Петрівною проведено виробниче навчання в групі №8 з професії "Кухар; офіціант" на тему: "Прийом і оформлення замовлення." 

11:48 21.06.2022

Виробниче навчання з професії "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення"

   21 червня майстром виробничого навчання Польовою Юлією Олександрівна проведено виробниче навчання з практичними навиками налаштування комп'ютерів для навчання в групі № 10 "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення" на тему: "Складання оборотної відомості по рахунках". 

10:46 21.06.2022

Виробниче навчання з професії "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення"

20 червня майстром виробничого навчання Польовою Юлією Олександрівна проведено виробниче навчання з практичними навиками налаштування комп'ютерів для навчання в групі № 10 "Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення" на тему: "Метод подвійного запису за допомогою автоматизованих програм". 

10:39 20.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень