A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

УРОК ВОЛОНТЕРСТВА

Дата: 21.03.2024 19:56
Кількість переглядів: 26

  💙УРОК ВОЛОНТЕРСТВА 


💛До старту IV хвилі Шкільного уроку волонтерства, 21.03.2024 року долучилися учасники гуртка «Патріот України» ДНЗ «Жашківський АТПЛ» під керівництвом викладача Ірини Бойко. Даний проєкт організований командою Української Волонтерської Служби - громадська організація, яка розвиває культуру волонтерства в Україні та підсилює волонтерів у різних напрямках. Спільно з Міністерством освіти і науки, Міністерством молоді та спорту, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, U-Report та JuniorS. 
🫶Волонтерство – це не лише важлива складова громадського активізму, але і цінний навчальний і виховний досвід для молоді. Здобувачі освіти, які беруть участь у волонтерських акціях, навчаються розуміти потреби й проблеми свого оточення, розвивають емпатію та почуття відповідальності задля змін у своєму середовищі.
💫Урок волонтерства — це унікальний спосіб згуртувати молодь, зробити додатковий внесок у національно-патріотичне виховання та  їх саморозвиток , а також дбати про їхній фізичний та психологічний стани. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень