A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Тиждень «Електрогазозварник – професій сучасності»

Дата: 21.04.2023 12:33
Кількість переглядів: 212

Тиждень «Електрогазозварник – професій сучасності»

   З метою розвитку творчої ініціативи та ділової активності здобувачів освіти, формування інтересу до обраної професії, розуміння необхідності та престижності робітничих професій, з  17 по 21 квітня 2023 року в закладі проходить тиждень професії «Електрогазозварник». Тиждень насичений різноманітними заходами: виставки, конкурси, перегляд кінофільмів.

   В рамках тижня здобувачі освіти підготували плакати «Зварник – професія майбутнього», в яких відобразили історичні відомості про зварювання, повідомлення про сучасні зварювальні матеріали, новітні технології, цікаві факти про метали.

  З метою визначення кращих в зварювальній справі 18 квітня  майстром виробничого навчання Коротянським О.А. проведений конкурс «Кращий зварник». Під час конкурсу здобувачі освіти роявили свої професійні компетентності талант і фантазію.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Викладач предмету «Спецтехнологій» Волохов С.О. провів позаурочний захід “Тестові запитання” до теоретичного туру конкурсу фахової майстерності з професії "Електрозварник". За результатами тестування  були визначені та нагороджені переможці

  

Сподіваємось, що професія «Електрогазозварник», яку обрали наші здобувачі освіти, принесе їм радість самореалізації, професійний успіх та матеріальний статок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень