A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Нарада викладачів та майстрів виробничого навчання. Засідання стипендіальної комісії

Дата: 30.06.2023 16:21
Кількість переглядів: 320

          Під орудою виконувача обов’язків керівника колективу Анатолія Риженка  відбулася виробнича нарада викладачів та майстрів виробничого навчання ліцею.

  • Предметом детального заслуховування та протокольних доручень – стан готовності  навчально-виробничого  бази закладу, гуртожитку до навчального року. Про висновки та рекомендації робочої комісії,  котра оглянула 27-28 червня кабінети, лабораторії, майстерні ліцею, проінформувала  старший майстер Оксана Чан-хі.

З метою усунення окремих недоліків затверджено організаційно-технічні заходи. Голова комісії Анатолій Риженко визначив дедлайн для  кожного підрозділу освітнього процесу.

  • Аргументовано і принципово обговорили учасники наради питання виконання  регіонального замовлення та підготовки  кадрів. Поки що,  як проінформувала загал  заступник директора з виховної роботи Лариса Прохорчук, із 184   перспективних абітурієнтів вмотивовано до вступу в ліцей  близько сотні.А  від так перед викладачами і майстрами поставлено завдання посилити профорієнтаційну роботу серед молоді регіону .
  • З метою самоідентифікації ліцею оголошено конкурс  проектів герба та прапора закладу. Перші  розробки учасникам наради презентували Дарія Віннікова, Інна Корінна, Олена Савченко.

    Згідно плану роботи відбулося засідання стипендіальні комісії. Під час зібрання його учасники обговорили поточний стан стипендіального фонду у закладі освіти, йшлося про коригування реєстру для призначення академічних та соціальних стипендій. За одностойним рішенням членів комісії акедемічну стипендію отримуватимуть 114 ліцеїстів.

    Ліцеєм постійно ведеться робота щодо забезпечення прав здобувачів освіти, які потребують соціального захисту. Зокрема, здобувачі освіти пільгових категорій: діти-сироти та особи з їх числа, діти – внутрішньо-переміщені особи; особи з інвалідністю; діти із малозабезпечених сімей; діти учасників АТО; отримують соціальну стипендію  – 6  осіб.

    Наприкінці заходу очільник Риженко Анатолій подякував всім учасникам засідання за плідну та оперативну роботу з вирішення низки важливих питань та зауважив, що питання виплати стипендій фінансово підкріплені та завжди знаходяться під особистим контролем керівництва навчального закладу.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень