A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Гутірка!

Дата: 01.04.2024 16:20
Кількість переглядів: 20

    🙂 01 квітня 2024 року в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» відбулася – щомісячна гутірка.

🏆 На гутірці підводились підсумки попереднього місяця. За активну участь у проведених заходах найактивніших здобувачів освіти було нагороджено грамотами та дипломами. А саме:

🥇 - За результатами олімпіади з професії «Кухар» дипломами було нагороджено за перше місце- Альона Кравець, друге місце – Кравченко Наталія, третє - Манєєва Лілія та Уманець Вікторія.

🥈 - За активну участь в LEGO вікторині «Математика в космосі» були нагородженні дипломом здобувачі освіти групи № 16.

🥉 - За участь у математичному брейн ринзі « Кращий знавець математики» отримали дипломи здобувачів освіти групи № 8, які поділялися на дві команди «Лідер» та «Пі». 

🏅 Також, було відмічено цикл патріотичних онлайн-гутірок для роїв середньої і старшої групи. Учасники Шевченко Микола, Хуторянський Ярослав, Сиворакша Владислав, Чернат Ярослав та Паюк Олександр були нагороджені за активну участь дипломами.

🏆 На завершення було підведено підсумок проведеного тижня «Електрогазозварник». Логічним завершенням було проведено конкурс в якому мали змогу спробувати свої сили здобувачі освіти 11 та 18 груп. Відзнаку отримали Котенко Олег - перше місце, Білик Олег - друге місце, Фабер Роман - третє місце.

😄 На завершення було повідомлено про план заходів на цей місяць, який обіцяє бути дуже цікавим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень