A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Твоя мрія – може стати реальністю

Дата: 24.05.2023 15:45
Кількість переглядів: 109

Твоя мрія – може стати реальністю

  24 травня  в нашому ліцеї відбувся День гостинності. На гостину до закладу завітали батьки та учні закладів загальної середньої освіти та незайняте населення міста.         Представники Центру кар’єри презентували робітничі професії, інформували про особливості навчання на певних спеціальностях, зміст освітніх програм та кар’єрні можливості випускників ліцею, адже якісна освіта - основа  кар'єри.

Гості дійства змогли оглянути матеріально-технічну базу ліцею, відвідати виставки професійної майстерності, виставку рекламно-профорієнтаційної продукції та творчих робіт здобувачів освіти,  здійснили екскурсії по навчально-практичних центрах та лабораторіях. Родзинкою нашої зустрічі стали майстер – класи з професій в яких із великим задоволенням брали участь самі абітурієнти. Майстри виробничого навчання навчали всіх охочих, керувати трактором та автомобілем, зварювати деталі, готувати  та ліпити вареники з кольорового тіста, визначати якість меду та жирність  молока.  Це дало змогу учням зануритися у професійне середовище, спробувати себе у різних професіях.  На завершення усі присутні мали змогу отримати вичерпні відповіді на свої запитання. Консультанти Центру професійної кар’єри проінформували також запрошених про те, що ліцей має законне право запросити на навчання наших випускників і всіх хто вже має диплом кваліфікованого робітника, вищу освіту та бажання змінити професію й здобути затребуваний державою фах.

Загалом День гостинності викликав неабияку зацікавленість у молоді, стимулював їх бажання отримати більше інформації про робітничі професії та перспективи навчання. Адже натепер актуальними на ринку праці  є навчання впродовж життя, цифрові трансформації, інновації та конкурентоспроможність.

Майбутні абітурієнти писали заяви на вступ у приймальній комісії. Батьки учнів  мали змогу проконсультуватися щодо умов вступу, навчання та перспектив працевлаштування.

  День гостинності у ліцеї пройшов у дружній атмосфері. Колектив ліцею вдячний гостям за теплу зустріч і на завершення побажав наполегливості на шляху до омріяного майбутнього, віри й  натхнення тим, хто сьогодні стоїть перед вибором професії. Заклад вмотивований до підготовки таких кваліфікованих робітників, які здатні відбудувати нашу незалежну Україну після великої Перемоги.

З нетерпінням чекаємо поповнення у нашій ліцейній родині!

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень