A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

А МИ БАЖАЄМ ВАМ ДОБРА!

Дата: 09.02.2024 15:31
Кількість переглядів: 29

  🥳 А МИ БАЖАЄМ ВАМ ДОБРА! 🥳 


😃Сьогодні в ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» відбулась знакова подія – в доросле життя вирушили двадцять три здобувачі освіти із спеціальності «Кухар; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу».
👑 Випускників прийшли привітати батьки, рідні, друзі, педагоги. На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про полеглих за Україну воїнів та дітей життя яких забрала клята війна.
🪶 З вітаннями та віншуваннями звернувся виконувач обов’язків очільника колективу Жашківського ліцею Риженко Анатолій Володимирович. «Бажаю вам бути цілеспрямованими і впевнено йти до своєї мети. Навчитись досягати поставлених цілей та бути успішними людьми.
😇 Для оголошення наказів про здобуття загальної середньої освіти та дипломів кваліфікованих робітників було запрошено Волохову Наталю Петрівну. Окрім дипломів, заступник директора з навчально- виховної роботи Прохорчук Лариса Веніамінівна вручила випускникам грамоти за активну участь у житті ліцею, та подякувала батькам за їх участь у вихованні дітей.
🍂 А після того, як випускникам вручили атестати та дипломи кваліфікованого робітника в їх адресу лунали різні привітання та побажання. 
🔥 Я дякую вам за емоції та наснагу, які ви дарували мені протягом вашого навчання . Бажаю вам зробити правильний вибір, стати справжніми професіоналам своєї справи. Нехай світлою буде ваша життєва дорога, сказала випускникам їх класний керівник Гуменюк Світлана Анатоліївна. Від імені батьків, колишніх здобувачів освіти привітала – Бондаренко Оксана Леонідівна.

👑 Орлівська Юлія від імені випускників звернулась до педагогічного колективу. Подякувала за те, що вкладали душу в їх виховання та навчання, підтримували на кожному кроці, давали такі важливі знання та досвід.
👑 Свято закінчилось… Кожен має знайти своє місце в житті. І щоб старт у самостійне доросле життя був значно легшим, нехай він почнеться з приємних спогадів про ліцей, де вас любили і любитимуть завжди, де вас чекали і чекатимуть завжди, де вами пишалися і пишатимуться надалі! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень