A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

💙 День Соборності України 

Дата: 22.01.2024 15:08
Кількість переглядів: 27

  💙 День Соборності України 


   💛 З нагоди Дня Соборності України та виховання у здобувачів освіти почуття патріотизму і гордості за свою державу соціальним педагогом Інною Корінною проведено із учнівським самоврядуванням інтегровану гру-вікторину «Як я знаю Україну». Яка покликана була поглибити знання молоді про історію виникнення свята Соборності України та свободи.
    💛 Бібліотекарем Дарією Вінніковою із учнівською молоддю було проведено перегляд та обговорення документального фільму. Під час заняття здобувачі освіти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.
   🧡 Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави.
   💚 Проведені заходи, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень