A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Новітні технології для навчання і успіху впродовж життя

Дата: 14.11.2023 14:57
Кількість переглядів: 37

😀Новітні технології для навчання і успіху впродовж життя

🪶01 листопада 2023 року Міністерство освіти і науки України за ініціативи Education USA Ukraine, Університету штату Нью-Йорк (State University of New York) презентувало на платформі дистанційного навчання «Професійна освіта онлайн» онлайн курс «Новітні технології для навчання і успіху впродовж життя».

💎Мета курсу – презентувати педагогам можливості особистісного та професійного зростання, яке ґрунтується на концепціях «навчання впродовж життя» та «4C навичок ХХІ століття», що включають комунікацію, співпрацю, креативність і критичне мислення.

👍Під час навчання на онлайн курсі було представлено новітню платформу EmTech від університету Штату Нью-Йорк, робота з якою дає можливість використовувати понад 600 безкоштовних технологічних інструментів для організації онлайн навчання, розроблення навчального контенту, написання посібників, тощо.

🪶Старший майстер виробничого навчання Оксана Чан-хі, майстри виробничого навчання Світлана Гуменюк та Віталій Скінтей опанували успішно курс, виконали всі поставлені завдання та отримали відповідні сертифікати. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень