A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Екскурсія до метеорологічної станції «Жашків»

Дата: 19.09.2023 14:55
Кількість переглядів: 31

Екскурсія до метеорологічної станції «Жашків»

 

                              Погода, як відомо, одна з найбільш мінливих речей в нашому житті.

Всі сварять погоду, але ніхто з нею не бореться. - Чарлз Уорнер

 

   🌞19 вересня 2023р. в рамках проведення Тижня природничих предметів викладач географії Людмила Охота разом з першокурсниками відвідали метеорологічну станцію «Жашків».

  🌦Під час екскурсії всі з цікавістю спостерігали, як знімаються показники метеорологічних приладів: барометра, термометра, плювіографа, флюгера, гігрометра, опадоміра. А ще тут вимірюють висоту снігового покриву, температуру ґрунту на поверхні та на глибині 25 см, висоту хмар.

   ⛈️Спеціалістка метеостанції розповіла як спостерігають за погодою та погодними явищами на станції, як створюється прогноз погоди. Корисною стала інформація про власну сторінку метеостанції в мережі Facebook, де завжди самий точний прогноз погоди https://www.facebook.com/mzashkiv

   ❄️Здобувачі освіти ознайомились з історією створення метеорологічної станції, обладнанням, принципом роботи окремих приладів, що розширює їх світогляд та розвиває географічну компетентність. Це була чудова можливість не лише поповнити свої знання про рідне місто, а й краще пізнати один одного.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень