A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Моя професія - у моєму житті

Дата: 24.05.2023 14:47
Кількість переглядів: 199

Моя професія - у моєму житті

  У межах Тижня професійної (професійно-технічної) освіти 24 травня  2023 року до закладу завітали гості це - здобувачі освіти  ліцеїв міста та незайняте населення Жашківської громади.

З метою мотивації до вибору робітничих професій, необхідних у реальному секторі економіки,  зокрема професій  хімічної промисловості їм запропонували відвідати навчально практичний  центр  з професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу».  Викладач спеціальних предметів Людмила Проців  та майстер виробничого навчання Світлана Гуменюк  провели яскравий профорієнтаційний  захід  «Цікава лабораторія»,  який  спрямований на рекламу даної робітничої професії та можливість використання фахових навичок лаборанта у повсякденному житті. 

На  новому сучасному обладнанні потенційні абітурієнти переглянули  презентацію  «Брендинг професії лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу», взяли участь у майстер-класі  з визначення органолептичних та фізичних показників води,  познайомилися із сучасною матеріально-технічною базою та умовами праці  лаборанта.

В ході спілкування звернули увагу на переваги здобуття професійної освіти, яка дає можливість за участю роботодавців поєднанню здобуття загальної середньої освіти та формування професійних компетентностей з урахуванням наявних і перспективних потреб ринку праці. 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень