A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

ПІДГОТОВКА МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, ВИКЛАДАЧА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Дата: 06.11.2023 14:41
Кількість переглядів: 24

ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ ДНЗ «ЖАШКІВСЬКИЙ АТПЛ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКО НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПІДГОТОВКА МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, ВИКЛАДАЧА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ».

 

  3 листопада 2023 року за ініціативи кафедри професійної освіти і технологій сільськогосподарського виробництва Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області було проведено VІІ Всеукраїнський науково-методичний семінар «Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій».

Педагогічні працівники ДНЗ «Жашківський АТПЛ», а саме: викладач спецдисциплін  Чан-хі О.С. та  майстри виробничого навчання  Каландій Г.А., Самар Н.П., Скінтей В.В. взяли активну участь у роботі семінару.

За результатам проведеного семінару було опубліковано тези доповідей в електронному збірнику.  https://drive.google.com/file/d/1vjcwGezlBB03yAgTO2u9fVvhxe_oU0Vv/view?usp=sharing  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень