A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Щирі співчуття!

Дата: 29.05.2023 14:32
Кількість переглядів: 27

Первинна профспілкова організація та колектив Державного навчального закладу «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті Мокійчук Діни Петрівни - людини, яка заслуговує на найкращі слова поваги та шани. 

 

Мокійчук Діна Петрівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч. За роки роботи в навчальному закладі вона пройшла шлях від майстра виробничого навчання до старшого майстра, була головою первинної профспілкової організації навчального закладу. 

 

Діна Петрівна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою. 

 

Первинна профспілкова організація та колектив Державного навчального закладу «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» висловлює співчуття з приводу передчасної смерті Діни Петрівни, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з нею. Також висловлюємо щире, глибоке співчуття дітям і всій рідні покійної. Світла пам’ять про Діну Петрівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, здобувачів освіти, і залишиться назавжди у наших серцях.

 

Вічна і світла пам'ять! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень