A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Конференція GREEN SKILLS

Дата: 14.02.2024 14:31
Кількість переглядів: 22

Згідно плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області 14 лютого 2024 року була проведена обласна конференція для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області на тему: «GREEN SKILLS здобувачів професійної освіти: шляхи розвитку».

В даному заході  взяла участь майстер виробничого навчання Піддубна Тетяна Анатоліївна з доповіддю на тему: «Розвиток "зелених" (екологічних) компетентностей та навичок при підготовці кваліфікованих робітників за професії "Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу."

Стан навколишнього середовища постійно змінюється під впливом різних катаклізмів техногенного та природного характеру. Забруднення планети стало глобальною проблемою, саме тому в наші дні затребувані професії, так чи інакше пов’язані з розробкою продукції, безпечної для природи. Для того щоб зрозуміти, як виріб впливає на навколишнє середовище, необхідно проводити певні дослідження. Цим займається лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень