A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Збори мешканців учнівського гуртожитку

Дата: 20.09.2023 14:26
Кількість переглядів: 28

   Традиційно в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» у вересні проводяться збори мешканців учнівського гуртожитку. В ході зборів були розглянуті та обговорені актуальні питання:

  • Ознайомлення з Положенням про учнівський гуртожиток ДНЗ «Жашківський АТПЛ».
  • Організація харчування мешканців гуртожитку в їдальні.
  • Медичне забезпечення мешканців гуртожитку.

   Заступник директора з навчально-виховної роботи Лариса Прохорчук та комендант учнівського гуртожитку Оксана Коломієць ознайомили з Положенням про учнівський гуртожиток та Угодою про правила проживання в гуртожитку.

   Про забезпечення здобувачів освіти ліцею учнівським гуртожитком, місцями в гуртожитку розповів член комісії з приймання-передачі Анатолій Риженко. Він наголосив, що всі хто потребує гуртожитку, безоплатно забезпечуються проживанням та харчуванням. Також наголосив на самоорганізації учнівської молоді а саме: дотриманні санітарних та гігієнічних вимог до утримання кімнат, секцій та місць загального користування, організацію змістовного дозвілля та зайнятість в позаурочний час мешканців гуртожитку.

   Про організацію харчування виступила шеф-кухар Галина Кравець, яка довела до відома про графік роботи їдальні та ознайомила з меню.  

   Про медичне забезпечення мешканців учнівського гуртожитку виступила Олена Семенчук. Вона акцентувала увагу на тому, що наближається осінньо-зимовий період, який супроводжуватиметься захворюваннями на грип та ГРВІ. Вразі відчуття даних симптомів захворювання звертатись до неї за направленням до сімейного лікаря. Проводити відповідне лікування та не приходити на навчання хворим, щоб не розповсюджувати захворювання.

   При спілкуванні зі здобувачами освіти було приємно взнати, що переважна більшість мешканців гуртожитку задоволена умовами проживання. Насамкінець порядку денного зборів заступник директора з навчально-виховної роботи Лариса Прохорчук наголосила, що «не там чисто, де прибрають, а там де не смітять».  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень