A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

 Вікторина «Українська кухня»

Дата: 08.11.2023 14:17
Кількість переглядів: 87

😃 Вікторина «Українська кухня»

   🥙 Українська кухня – смачна, різноманітна, щедра, ситна, цікава, самобутня. Вона створювалась протягом багатьох віків та відбиває не тільки історичний розвиток нашого народу, а ще його звичаї, традиції, і навіть природні та кліматичні особливості, в яких перебував український народ. Ми пов’язуємо кулінарію з мистецтвом, бо процес приготування, змішування різних пряностей, декорування страв – потребує надзвичайної уваги, терпіння, натхнення для кожного. Створену справжню українську страву –  можна вважати витвором  мистецтва!

   🍪 08.11.2023 року в рамках проведення тижня професійної майстерності з професії «КУХАР» серед здобувачів освіти І курсу проведено вікторину «Українська кухня». Викладач спеціальних предметів Ірина Анатоліївна Бойко підготувала для учасників цікаві, захоплюючі та оригінальні конкурси.

🍯Команди «Шеф-кухар» та «Майстер-кухар» визначали обрядові страви української кухні та історію їх походження, складали прислів’я про хліб, розгадували загадки про українські страви, віртуально складали салати та весело вгадували мелодії пісень. Кожен етап конкурсу був  творчим та креативним. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень