A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Інтерактивний всеобуч для педагогічних працівників «Створення відеоконтентів в програмі Movavi Video Suite»

Дата: 01.03.2023 13:41
Кількість переглядів: 179

Інтерактивний всеобуч для педагогічних працівників «Створення відеоконтентів в програмі Movavi Video Suite»

    01 березня 2023 року в рамках проведення тижня цифрової освіти викладачем інформатики Чубою А.С. був проведений інтерактивний всеобуч для педагогічних працівників «Створення відеоконтентів в програмі Movavi Video Suite».

Змішана форма навчання представляє собою нову організацію освіти, яка ґрунтується на використанні як кращих традиційних методів формування знань, так і нових, з використанням інформаційних та телекомунікаційних технологій.

Використання коротких навчальних відео (відео-лекції), є невід’ємною складовою частиною змішаного навчання. Забезпечення доступу до матеріалу будь де і будь коли, це і є навчання майбутнього. Можливість зупинити відео-урок для осмислення отриманих відомостей, або «повернення назад» для прослуховування матеріалу повторно є одним із найбільших переваг відео-уроку над звичайними класичними уроками. Використання відео матеріалів надає змогу здобувачу освіти навчатися саме в такому темпі у якому йому зручно це робити, адже всі люди сприймають навчальний матеріал по різному.

Тому основною метою інтерактивного всеобучу для педагогічних працівників було познайомити з програмою Movavi Video Suite, яка застосовується для створення власного відео-уроку, слайд-шоу або відеоролику. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень