A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Профорієнтаційна робота

Дата: 27.02.2024 13:41
Кількість переглядів: 24

   🪶 Вибір професії і вступ до закладу освіти – це перші кроки до успіху особистості у майбутньому. Повністю реалізувати себе в житті може людина, яка здобула якісну освіту. Правильний вибір професії зумовлює позитивну самооцінку, високу продуктивність праці і відповідно кар’єрний ріст.

🙂 Колектив ДНЗ «Жашківський АТПЛ» докладає максимум зусиль, щоб донести інформацію в першу чергу до цьогорічних абітурієнтів про переваги та перспективи навчання саме в нашому закладі освіти, адже своєчасно і якісно проведена профорієнтаційна робота сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, професійно-орієнтованої молоді, що забезпечує формування якісного контингенту здобувачів освіти ліцею.

   🩵 Самар Наталія, Гуменюк Світлана, Котолуп Олег, Федоренко Михайло, Бабій Михайло з метою продовження профорієнтаційного марафону "Світ професій: праця та покликання" відвідали навчальні заклади: Тетерівський ліцей, Баштечківський ЗЗСО, Тинівський ЗЗСО, Нагірнянський ЗЗСО. Майстри виробничого навчання зосередили увагу школярів на особливостях організації освітнього процесу в ліцеї, можливостях розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у гуртковій роботі, спорті чи культурно-масовому житті, а також наголосили на можливостях випускників ліцею в подальшому навчатися у ВНЗ.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень