A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Правопросвітницька година спілкування «Булінг. Як його уникнути? Відповідальність у навчальному заклад»

Дата: 14.09.2022 13:32
Кількість переглядів: 34

  В рамках  тижня протидії булінгу соціальним педагогом Корінною Інною спільно з завідувачем відділу «Жашківське бюро правової допомоги» Лавренюк Аллою проведено для здобувачів освіти ДНЗ «Жашківський АТПЛ» правопросвітницьку годину спілкування «Булінг. Як його уникнути? Відповідальність у навчальному заклад».

     Під час заходів учасники отримали інформацію про поняття булінгу, причини виникнення і поширення насилля серед здобувачів освіти, як реагувати на цькування, що робити щоб вберегтися від насильства. Фахівець надала поради, як протидіяти фізичному та психологічному впливу щодо дитини з боку однолітків та про юридичну відповідальність з боку батьків за булінг.

     Особливу увагу було приділено питанню терпимості та поваги один до одного. В ході спілкування, зокрема, обговорювались питання як уникнути конфліктних ситуацій, чому не варто залишатись осторонь, як допомогти тим, хто став жертвою булінгу.

По завершенні заходу учасники отримали інформаційні буклети «Зупинимо булінг разом!» та буклети про систему безоплатної правової допомоги. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень