A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Щомісячна гутірка!

Дата: 06.02.2024 13:01
Кількість переглядів: 25

 😀 05 лютого 2024 в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» відбулась – щомісячна гутірка.

🏆 На гутірці підводились підсумки попереднього місяця, відбулось нагородження здобувачів освіти.

🥇 За участь в онлайн-курсі «Qırım: Крим – це ми» на платформі «Prometheus» сертифікатами нагороджено здобувачів освіти групи №8: Білошицька Дарія, Сидоренко Аліна, Кабацюра Віталіна, Бабич Валерія.

🥈 За участь у Всеукраїнському конкурсі «День Соборності України» сертифікати про участь отримали: Хрипко Альона, Волинець Анастасія, Мала Діана. Дипломами ІІІ ступеня нагороджено: Білошицьку Дарію, Сидоренко Аліну, дипломами ІІ ступеня: Педченко Діану, дипломами І ступеня: Бутко Зоряну та Ап’юк Ольгу.

🥉 Навчальний заклад отримав сертифікат учасника конкурсу «Традиції добрих справ» з нагоди святкування Всеукраїнського дня добрих справ #ЩедрийВівторок

🏅 На гутірку завітав Голова ГО «Спілка учасників АТО Жашківщини» Якименко Василь Васильович. Від імені бригад вручив подяку закладу за надану допомогу для наших захисників а саме: вареники, в’язані теплі носки, окопні свічки та кирки, за які отримали особисті подяки майстри виробничого навчання Скінтей Віталій та Олег Коротянський, які разом із здобувачами освіти виготовили їх.

🏅 Подякою від 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила нагороджено Бойко Ірину Анатоліївну за вагомий внесок та значну надану підтримку та наближає нашу Перемогу над ворогом. Щирою подякою від командування військової частини А2300 за співпрацю, моральну підтримку наших воїнів, патріотичну громадянську позицію.

  🪶 Оголошено заходи, які будуть проводитись на протязі наступного місяця, особлива увага приділяється Дню Святого Валентина, Дню Єднання, Турнір з боксу приурочений Дню пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів. Буде проводитись «Тиждень цифрових технологій», «Тиждень іноземної мови».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень