A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Зустріч із учнями Жашківського ліцею №5

Дата: 20.03.2024 12:50
Кількість переглядів: 14

    👩‍💻 Аби діти могли свідомо вибрати сферу майбутньої діяльності та дізнатися якомога більше інформації про світ професій, Іваном Ковальчуком організовано профорієнтаційну зустріч учнів 9 класу Жашківського ліцею №5 із фахівцями Центру кар’єри Інною Корінною та Оленою Савченко.

👨‍🏭 Під час зустрічі фахівці розповіли про те, що незабаром кожен із них повинен буде вирішити дуже важливе питання – який життєвий шлях обрати. Від правильного вибору професії залежить щастя людини. Якщо у професійній сфері людина здатна реалізувати себе як особистість, а ще й до того заробити гроші, щоб задовольнити свої потреби, можна вважати, що зроблено правильний професійний вибір. 

🧑‍🎨 Також учні дізналися, що для, аби свідомо обрати професію, необхідно ознайомитися з інформацією про актуальні професії на ринку праці, реально оцінити свої можливості, з’ясувати, чи відповідають вони вимогам обраної про­фесії. Учасникам заходу продемонстровано анімаційні профорієнтаційні відеоролики. Школярам запропонували пройти тестування на визначення типу рекомендованої професійної діяльності.

🧑‍🏫 На завершення фахівці Центру кар’єри зазначили, що не варто забувати, що основою успіху в будь-якій сфері діяльності є невтомна праця, вдосконалення своїх навичок та розвиток природних здібностей. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень