A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Актуальні робітничі професії на сучасному ринку праці та вимоги роботодавців до шукачів роботи

Дата: 30.11.2023 12:35
Кількість переглядів: 58

  👨‍🔧 Актуальні робітничі професії на сучасному ринку праці та вимоги роботодавців до шукачів роботи 👩‍🍳

👨‍🏭 29 листопада 2023 року в рамках марафону професійної освіти #МОЯКАР’ЄРА на базі управління Жашківського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся круглий стіл: «Актуальні робітничі професії на сучасному ринку праці та вимоги роботодавців до шукачів роботи» за участі представників служби зайнятості, роботодавців та професійних консультантів центру професійної кар’єри Жашківського ліцею. Відкрила захід Тетяна Щедріна, начальник управління Жашківського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості, яка провела інформаційну екскурсію по установі, привітала всіх присутніх та надала змістовну інформацію щодо аналізу вакансій на ринку праці нашого регіону. Заступник директора Жашківського ліцею Лариса Прохорчук, також привітала присутніх і презентувала робітничі професії та освітні послуги, які надає ліцей, розповіла про потребу у співпрацю роботодавців, центру зайнятості та центру професійної кар’єри.

🧑‍💻 Під час проведення круглого столу особлива увага приділялася формуванню кар’єрних компетенцій учнівської молоді та формуванню потреби жити і працювати в Україні.

Учасники заходу отримали багато корисної інформації про вакансії та умови праці від роботодавців. Роботодавці розглянули роль співпраці «роботодавці – центр зайнятості – професійний ліцей».

📚 За результатами роботи напрацьовані методичні рекомендації щодо подальшої співпраці та формування кар’єрних компетенцій випускників Жашківського ліцею.

#МОЯКАРЄРА

#Професійнотехнічнаосвіта

#Будуюкарєрувсвоємурегіоні

#Центркарєри 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень