A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Олімпіада з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1, А2»

Дата: 09.04.2024 12:31
Кількість переглядів: 17

    😀 Олімпіада з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1, А2»

😎 8 та 9 квітня в ДНЗ «Жашківський АТПЛ» викладачем Аліною Гацанюк та майстром виробничого навчання Володимиром Ісаєнко була підготовлена та організована олімпіада з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1, А2».

😏 Олімпіада проводилася з метою підвищення пізнавальної активності здобувачів освіти в оволодінні професією, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, реалізації здібностей, підвищення рівня професійної підготовки, поглиблення та удосконалення знань новітньої техніки та технологій, освоєння сучасних методів праці.

👍 У ході змагання здобувачі освіти продемонстрували високі теоретичні знання з майбутньої професії та виконали практичне завдання «Картоплесаджалки. Призначення, будова та регулювання робочих органів. Підготовка машин до роботи».

👍 За результатами олімпіади перше місце посів Якименко Денис, друге місце – Величко Роман, третє - розділили між собою Нагорняк Євгеній та Антонов Руслан.

🫶 Участь в змаганні показала, що молоде покоління не боїться роботи на землі, не цурається хліборобської долі. Наші здобувачі освіти – надія та майбутнє України!

Вітаємо переможців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень