A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Тарас Шевченко – геній і пророк українського народу

Дата: 05.03.2024 12:15
Кількість переглядів: 74

 🖊 Тарас Шевченко – геній і пророк українського народу

☺️ Тарас Шевченко для кожного свідомого українця – не просто народний поет, талановитий митець, а й національний пророк, апостол правди, заступник знедолених, провидець, великий патріот та один з найбільших революціонерів нашого народу. Адже справді майже кожна сторінка «Кобзаря» - це палкий заклик любити свій народ і край. І хоч минуло 210 років від дня його появи на світ, а значущість цієї постаті та його слів абсолютно не зменшилась. 

💎 Та чи достатньо ми про нього знаємо? Чи знали ви, що Шевченко був неймовірно талановитим художником, душею компанії та затятим модником? Наш Кобзар має багато загадок. Але таємниці існують саме для того, щоб одного разу бути розгаданими. І День народження Шевченка – чудовий для цього привід!

📚 Класний керівник групи №6 Людмила Охота та здобувачі освіти здійснили цікаву віртуальну подорож Національним музеєм Тараса Шевченка від проєкту «Портал Шевченка». Здобувачі освіти також дізналися, скільки різноманітних творів присвячено поету. 

📗 Щоб краще дізнатися таємниці Шевченка, здобувачі освіти прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі «#ТГШ210: Таємниця генія Шевченка» на платформі «На урок».

🏆 Переможці отримали дипломи та сертифікати, а також відкрили для себе багато цікавих фактів про життя та творчість генія і пророка українського народу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень