A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Європейські кулінарні традиції рідного краю

Дата: 09.04.2024 12:05
Кількість переглядів: 19

 🥗 Конкурс кулінарні етюди «Європейські кулінарні традиції рідного краю»

🍝 Здобувач освіти ДНЗ «Жашківський АТПЛ» групи № 3 Сергійчук Аріана під керівництвом майстра виробничого навчання Ковбасюк Алли Петрівни подали матеріали для участь у щорічному черкаському обласному Фестивалі-конкурсі «Європейський туризм на мапі Черкащини», який буде проводитись 7 травня 2024 року на базі Черкаського державного технологічного університету.

🍜 Для розгляду на Конкурс кулінарних етюдів, учениця запропонувала страву, яку варто відмітити на кулінарній туристичній мапі Черкащини, «Мариновані свинячі вушка з морквою по-жашківськи». 

🍲 Жашків без перебільшення можна назвати «м’ясною столицею» не лише Черкащини, а й Європи. А від так, і не дивно, що Жашків славиться своїми простими та доступними стравами із м’яса, а також і унікальними м’ясними делікатесами із свинини. Страви зі свинини тут вражають своєю різноманітністю. Існують різні способи приготування цього продукту. Серед субпродуктів є лідери – ті частини тварин, які сприймаються як делікатес, а є ті, які до душі лише невеликій кількості. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень