A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Безпечне та здорове робоче середовище - основний принцип і основне право у світі праці

Дата: 28.04.2023 11:43
Кількість переглядів: 56

Безпечне та здорове робоче середовище -

основний принцип і основне право у світі праці

 

   Під таким гаслом з 24 по 28  квітня 2023 року в ліцеї проходив тиждень охорони праці та знань з основ безпеки життєдіяльності.

   В рамках даного тижня проходили виховні заходи, які мали за мету привернути увагу всіх учасників освітнього процесу  до глобальної проблеми сьогодення: уникнути виробничих травм молоддю  на початку трудового життя та закріпити  навички  безпечної поведінки у період військового  стану.

   28-го квітня у Всесвітній день охорони праці викладач предмету охорона праці  Прохорчук Л.В. разом  з організаційним комітетом організували і провели КВЕСТ під гаслом: «Вчимося жити у безпеці». В спортивно-інтелектуальній грі брали участь  7 команд учнівських груп І-ІІ курсу. Кожна команда мала яскраву  назву, змістовний девіз.  Цікавими були конкурси, які проводили інструктори  на пунктах маршрутів: спортивна естафета: «Рух – це життя», гра фото-фішка : «Без права на помилку»,  складання пазлів – плакатів:  «Не лізь, не чіпай, 101 набирай»,  конкурс Колода: «Хто швидше?», спортивнй конкурс: «Вертикальна сітка», інтелектуальний конкурс: «Вчи охорону праці друже, в житті це пригодиться дуже».

  Для визначення переможців КВЕСТу були обрані члени журі. У запеклій боротьбі перемогу здобула  команда  «ОСОБЛИВІ»,  здобувачів освіти першого курсу  з професії «Кухар-лаборант». КВЕСТ пройшов у дусі дружнього суперництва, толерантності. Всі учасники КВЕСТу  отримали шквал позитивних емоцій, грамоти та подарунки і зрозуміли, що кожній людині дається здоров'я, яке потрібно берегти і цінувати понад усе. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень