Майстер-клас «Складання композиції з овочів»
Майстер-клас «Складання композиції з овочів»
При підготовці до святкування кожна господиня обдумує свої страви. Але потрібно пам’ятати, що не останнє місце займає красиве сервірування столу. Якщо закуски і нарізку на святковому столі красиво і привабливо оформити, то у гостей неодмінно виникне бажання їх скуштувати.
Секретами нарізки овочів ділилися майстри виробничого навчання Каландій Г.А. та Ковбасюк А.П., які провели майстер-клас «Складання композиції з овочів» для здобувачів освіти.
Майстер-клас – це особливий спосіб передачі педагогічного досвіду, який виражається в оволодінні учасниками новими творчими способами розв’язання педагогічних проблем, в формуванні мотивації до самонавчання, саморозвитку.
Для нарізки використовували такі овочі: огірок, перець, помідор, зелень. Завдяки використанню документ-камери, здобувачі освіти мали змогу спостерігати за витонченими рухами майстринь. Звичайні овочі на очах перетворювались у шедеври.