A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Екоорієнтовані педагогічні технології в професійній освіті

Дата: 26.03.2024 10:51
Кількість переглядів: 23

    🌿 Марафон «Екоорієнтовані педагогічні технології в професійній освіті» в рамках Європейського року навичок

☘️ Загальна орієнтація сучасної освіти на принципи сталого розвитку змушує педагогічних працівників закладів професійної освіти по-новому поглянути на значущість загальної та професійної підготовки здобувачів освіти, введенням в робочі програми та календарно-тематичні плани тем і занять, які передбачають проведення еколого-орієнтованих практик.

🍀 Викладач географії та біології ДНЗ «Жашківський АТПЛ» Людмила Охота долучилася до марафону «Екоорієнтовані педагогічні технології в професійній освіті» в рамках Європейського року навичок, який відбувся 20 березня 2024 року.

🍃 Захід організовано Департаментом освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації та Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

🎋 Під час марафону викладачі та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти поділились власним досвідом, продемонструвавши педагогічну, практичну і професійну майстерність.

🌿 Бути «еко» – це не тимчасова тенденція. Найголовніше – це творчість. Кожен винахід, який змінив історію людства, починався з гарної ідеї! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень