A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

ДОДОМУ

Дата: 26.02.2024 10:45
Кількість переглядів: 18

  🩶 ДОДОМУ

🤎 На виконання постанови Кабінету Міністрів України 01.12.2023 №1108 «Про затвердження плану заходів до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у 2024 році» класним керівником групи №5 Іриною Бойко проведено кінолекторій. Здобувачі освіти переглянули український драматичний фільм «Додому» (2019), режисера Нарімана Алієва з Ахтемом Сеітаблаєвим у головній ролі.

🖥 Втративши старшого сина унаслідок військових дій на сході України, кримський татарин Мустафа вирішує поховати його на батьківщині у Криму. Разом із молодшим сином вони вирушають у подорож, яка залишить глибокий слід на їхніх стосунках. 

🩶 Публіцистка Надія Баловсяк порівнює фільм із відчуттям болю: «Це кіно про біль. І дивитись його боляче. Бо історія, яку він розповідає, ще дуже болить. І тим, хто залишив Крим. І тим, хто ховав рідних та побратимів. І тим, хто волонтерив, допомагав грошима. Дуже багатьом».

🎥 Фільм став важливим нагадуванням про те, що в Україні зараз відбувається війна і частина території України є окупованою.🎞


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень