A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Віра і любов єднають

Дата: 19.02.2024 10:43
Кількість переглядів: 22

 😀Віра і любов єднають 


😀 В Жашківському ліцеї відбулася приємна і зворушлива подія. До ліцею завітав почесний гість, наш випускник - Олег Миколайович Безкоровайний.
 😀 Олег навчався в нашому закладі в учнівській групі №5 з професій «Тракторист – машиніст с/г виробництва; водій автотранспортних засобів», майстром виробничого навчання 3 роки в нього був Михайло Федоренко.
🏅 Навесні 2021 року був призваний на службу до ЗСУ. За мужність і героїзм проявлені під час бойових операцій Олег Миколайович нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий Хрест» Головнокомандувача Збройних Сил України В. Залужного.
💙З метою патріотичного виховання учнівської молоді, формування в них уявлення про обов’язок, мужність і героїзм відбулася зустріч здобувачів освіти навчальної групи №5 з нашим Героєм. Під час спілкування Олег розповідав, як героїчно воюють українці, захищаючи Батьківщину. Наголосив, що служба в армії – це школа мужності, стійкості, витримки, гартування волі та характеру, які зараз притаманні кожному українському воїну. Олег Безкоровайний розповів про свій бойовий шлях, військовий досвід, побут та відповідав на запитання юнаків і дівчат. 
💛 Такі зустрічі назавжди залишаться у пам’яті здобувачів освіти та стануть справжніми уроками життя.
😀 Очільник закладу Анатолій Риженко від усього серця побажав Олегу міцного здоров’я, вірних друзів поруч, добробуту, швидкої перемоги, та мирного неба над головою. Подякував матері Світлані за виховання сина - патріота, який є прикладом мужності, хоробрості та стійкості для нашої учнівської молоді.
#Патріотичне_виховання
#Слава_Україні!
#Героям_Слава! 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень