A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

"Творчість думки, творчість душі, творчість життя"

Дата: 06.10.2021 10:15
Кількість переглядів: 332

"Творчість думки, творчість душі, творчість життя"

     В ДНЗ"Жашківський АТПЛ" відбулася творча зустріч з поетесою, членом Жашківського ТО"Мистецька Толока", членом Спілки слов'янських письменників України, викладачем - методистом Валентиною Василівною Мекедою відбулася сьогодні, 5 жовтня, коли більше як 100 країн світу відзначають Всесвітній День учителя.Валентина Василівна за фахом викладач хімії та біології, за станом душі - поет, лірик - пейзажист, поет - пісняр. 

   Уважно слухали здобувачі освіти, що проживають в гуртожитку ліцею, поетичні рядочки, сповнені любові до рідного краю, його природи, людей, які своєю працею прикрашають його. Звучали вірші про любов до батьків, до України, до рідної мови. Читала Валентина Василівна поезію і навіть познайомила слухачів з власним романсом у авторському виконанні.

    Зустріч пройшла в теплій атмосфері. Здобувачі освіти відкривали для себе нове - внутрішній поетичний світ викладача, який навчає їх хімії та біології. Найкращі троянди, які так любить поетеса, вручили Валентині Василівні з побажаннями добра наприкінці зустрічі. І за традицією - спільне фото на згадку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень