A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

МУЖНІСТЬ ТА ВОЛЯ

Дата: 15.02.2024 10:13
Кількість переглядів: 22

  🏆МУЖНІСТЬ ТА ВОЛЯ

🥊 13 лютого 2024 року на базі ДНЗ «Жашківський АТПЛ» відбувся відкритий турнір з боксу «Мужність та воля!» , приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, та у війні Росії проти України.

🇺🇦 Відкриття турніру відбулось винесенням державного прапора України та знамена нашого навчального закладу. Право надалось кандидату у майстри спорту України з боксу, члену із збірної команди України з боксу Аліні Кріт, а також Вікторії Уманець - заміснику президента Жашківського аграрно- технологічного професійного ліцею

 🏅 У турнірі взяли участь команди: Державного навчального закладу «Жашківського аграрно- технологічного професійного ліцею»;

• Жашківський Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки;

• Села Охматів;

• Місто Біла Церква;

• Смт Ставище;

• Команда з боксу « Шпитьки» Бучанський район, Київська область.

• Команда з боксу смт Христинівка;

• Районна молодіжна громадська організація Спортивний Клуб «Альянс».

🎙 Спортсменів та гостей турнір привітав очільник колективу навчального закладу Анатолій Риженко та надав слово для привітання міському голові Ігорю Цибровському.

🖤 Під час урочистої частини хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх військових та цивільних, хто віддав власне життя у боротьбі за свободу та мир в Україні.

🥇 А далі розпочалися запеклі бої, де кожен боксер випробував свої спортивні вміння, волю до перемоги, майстерність. Всі учасники турніру, незалежно від результату, отримали призи – грамоти та медалі, кубки.

🥈 Організатором турніру виступили судді змагань національної категорії, голова Спортивного Клубу «Альянс» та керівник гуртка з боксу Державного навчального закладу «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей», який є учасником бойових дій АТО - Самар Іван Дмитрович!

🥉 Приємно, що кожного року розширюється географія турніру, збільшується кількість учасників. Такі змагання підвищують спортивну майстерність боксерів та сприяють розвитку та популяризації цього олімпійського виду спорту, як в нашому місті, так і за його межами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень