A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Робітнича професія – шлях до майстерності та успіху

Дата: 02.05.2023 10:09
Кількість переглядів: 89

Робітнича професія – шлях до майстерності та успіху

 

 Колектив ДНЗ «Жашківський АТПЛ» активно проводить вступну кампанію на 2023/2024 навчальний рік.

Війна вносить свої корективи у життя кожної людини, зокрема і молоді. Ринок праці пропонує безліч професій,  які натепер вкрай необхідні державі. Серед їх різномаїття важливе місце посідають робітничі професії, які є вкрай потрібними і актуальними у воєнний період та надійним джерелом доходів для  забезпечення себе та  своєї родини.  

Саме з цією метою в рамках профорієнтаційного марафону «Робітнича професія – шлях до майстерності та успіху» соціальний педагог Інна Корінна та практичний психолого Олена Савченко разом із учителем фізики та астрономії Любов Онищенко відвідали Жашківський ліцей №3. Під час інформаційно-консультативних спілкувань із здобувачами освіти закладу, акцентували увагу на популяризації  робітничих професій, підвищення їх престижності та переваги навчання у ЗП(ПТ)О.

Під час проведення   тренінг-гри «Погляд у майбутнє» обговорювали низку питань про  вибір робітничих професій; пройшли  тестування для корекції    типових помилок    при виборі професійного фаху.  

 Онищенко Л. М. розповіла цікаву інформацію про зварників. Наголосила на тому, що ця професія відповідальна, майже віртуозна, від її якості залежить стійкість  будівельних конструкцій, термін служби різної техніки.

На завершення зустрічі здобувачі освіти переглянули мотиваційний ролик «Моя формула успіху» та отримали профорієнтаційні буклети. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень