A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Година-спогад «ЧОРНОБИЛЬСЬКІ ДЗВОНИ»

Дата: 26.04.2024 09:33
Кількість переглядів: 10

     ☢️ Година-спогад «ЧОРНОБИЛЬСЬКІ ДЗВОНИ»

🕯 В рамках Тижня охорони праці 26 квітня 2024 року у ДНЗ «Жашківський АТПЛ» класним керівником Іриною Бойко та представниками КЗ "Жашківська централізована бібліотечна система" Жашківської міської ради було організовано годину-спогад «ЧОРНОБИЛЬСЬКІ ДЗВОНИ».

🖤 Доповідачі провели важливу просвітницьку роботу щодо 38-ї річниці Чорнобильської трагедії, яка призвела до однієї з найбільших екологічних катастроф в історії людства. Здобувачам освіти було запропоновано пригадати, осмислити та усвідомити масштаби трагічних подій 26 квітня 1986 року. Молодь знову відчула почуття гордості за свій народ і глибоку повагу до людей, які віддали своє життя в ім'я майбутнього. 

   😔 Щорічно 26 квітня в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку відбувається засідання, присвячене роковинам Чорнобильської катастрофи. Таким чином організація закликає світ пам’ятати уроки цієї трагедії, бути готовими до нових викликів, а також підкреслює необхідність продовження міжнародного співробітництва в сферах охорони здоров’я, захисту довкілля, ядерної безпеки та інформування в розрізі аварії на ЧАЕС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень