A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Горить Чорнобиль крізь віки

Дата: 26.04.2024 09:31
Кількість переглядів: 8

     🖤 Горить Чорнобиль крізь віки

🌚 В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Людство ще не знало техногенно-екологічної катастрофи таких масштабів. 

🕯 Класний керівник Людмила Охота та здобувачі освіти групи №6 знову поринули у жахіття 26 квітня 1986 року переглянувши презентацію та обговоривши наслідки тієї страшної трагедії. Найбільше вразив присутніх фільм «Чорнобиль», який був переглянутий здобувачами освіти.

☢️ Британсько-американський історичний драматичний телевізійний міні-серіал розповідає про події, що розгортаються після вибуху реактора на ЧАЕС у 1986 році. Головні герої спробують пояснити, чому трапилася катастрофа. Також у серіалі зображено евакуацію мешканців та хід рятувальної операції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень