A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Батьківські збори

Дата: 03.11.2023 09:15
Кількість переглядів: 28

🤝Батьківські збори

👍2 листопада 2023 року в групі №6 з професії «Електрогазозварник; водій автотранспортних засобів категорії «С» відбулися батьківські збори.

🫶Класний керівник Людмила Охота проінформувала батьків першокурсників про організацію харчування здобувачів освіти, відвідування та дисципліну під час освітнього процесу, успішність групи. Було обрано батьківський комітет групи.

🍁Соціальний педагог Інна Корінна ознайомила присутніх з правилами попередження суїцидальної поведінки здобувачів освіти та соціальними проблемами молоді.

🍂Майстер виробничого навчання Віталій Скінтей наголосив на необхідності придбання спецодягу для ефективного проведення виробничого навчання.

😃На завершення заходу класний керівник показала презентацію «Життя групи» - це фотозвіт батькам про участь їхніх дітей в ліцейних заходах.

🫶Щиро дякуємо батькам, які знайшли час і можливість вийти на зв’язок, адже батьківська громадськість – важливий союзник закладу професійної освіти у вихованні та навчанні молоді, формуванні життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень