A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Пізнавальний захід від вогнеборців:)

Дата: 03.04.2024 08:58
Кількість переглядів: 20

    🔥 З метою навчання підростаючого покоління правильно поводитись у тій чи іншій небезпечній ситуації, 02 квітня по запрошенню керівництва закладу співробітники 20 Державної пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Черкаській області провели пізнавальний захід для здобувачів освіти ДНЗ «Жашківський АТПЛ».

👩‍🚒 Під час заняття, здобувачі освіти дізналися про різновиди первинних засобів пожежогасіння, навчилися користуватись вогнегасниками та на практиці перевірили їх в дії. Також рятувальники приділили увагу темі вибухонебезпечних предметів та наголосили на дотриманні правил безпеки при їх виявленні. 

🧯 Під час майстер-класу рятувальники розповіли про основні правила поведінки в умовах небезпеки, нагадали алгоритми дій під час сигналу «Повітряна тривога» та правила пожежної безпеки, як вдома, так і на вулиці. Особливу увагу звернули на те, що вибухонебезпечні предмети становлять смертельну загрозу та наголосили, що у разі виявлення підозрілих предметів необхідно бути максимально уважними та одразу повідомити за номером “101”.

   🚒 На завершення заходу вогнеборці показали учнівській молоді пожежно-технічне обладнання, яким оснащений автомобіль та розповіли про те, як його застосовують на бойових викликах.

🫶 Проведення подібних заходів безумовно залишає свій позитивний слід у свідомості кожної людини. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень