A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

ПОЧЕСНА НАГОРОДА ЗА МУЖНІСТЬ

Дата: 10.01.2024 08:15
Кількість переглядів: 59

🥇 ПОЧЕСНА НАГОРОДА ЗА МУЖНІСТЬ

🏅 Служба в армії – це школа мужності, хоробрості, стійкості, витримки, особливого гартування волі характеру, які залишаються з людиною на все життя. Саме такі риси притаманні нашому земляку, жителю с. Березівки Олегу Миколайовичу Безкоровайному, який народився 10 грудня 1998 року в селі Чорна Кам’янка.

🏫 Молодші класи наш Герой закінчив у місцевій школі. З 2006 року разом з мамою та старшим братом проживає в селі Березівка, де і навчався в Березівській ЗОШ І-ІІ ступенів. У зв’язку із закриттям школи, базову середню освіту здобув у Буцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, закінчивши яку, вступив в ПТУ №38 м. Жашкова, де отримав спеціальність механізатора. Згодом юнак навчався в м. Біла Церква, де отримав ще одну спеціальність – газозварювальника. Навесні 2021 року Олег Миколайович був призваний на службу до Збройних Сил України. 

🏅 Для молодого воїна прикладом лицарства й виконання священного обов’язку став його старший брат Павло Сергійович Кравчук, який добровільно вступив на контрактну службу й уже не перший рік стоїть на захисті української територіальної цілісності.

👍 Службу молодий захисник ніс справно, усі поставлені завдання командування і керівництва виконував на професійно високому рівні. Особливо це проявилося під час бойових завдань на вогневих рубежах протистоянь із рашистською нечистю. 

💪 За мужністьі героїзм, проявлені під час бойових операцій, Олега Миколайовича Безкоровайного було нагороджено «Золотим Хрестом» В. Залужного. Це один із почесних нагрудних знаків Головнокомандувача Збройних Сил України, встановлений відповідно до Наказу Головнокомандувача Збройних Сил України №411 від 23 грудня 2021 року «Про почесні нагрудні знаки Головнокомандувача Збройних Сил України». Нагрудним знаком «Золотий Хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

🙂 Жителі громади пишаються нашим Героєм! Низький уклін його матері Світлані, яка виростила справжніх козаків і патріотів своєї Батьківщини. Дочекайтесь своїх синів переможцями!

Від усього серця бажаємо Олегу Миколайовичу Щасливої служби, міцного здоров’я, наснаги, хороших друзів, гуманних і професійних командирів, повернення здоровим та змужнілим до рідної домівки.

😇 Нехай у повсякденній солдатській службі оберігають його всі Небесні Сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень