A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Профорієнтаційна робота

Дата: від до Скинути

Як перетворити мрію в реальність.

   Профорієнтційна робота дозволяє майбутнім абітурієнтам правильно визначитися з вибором майбутньої професії. Тому члени Центру кар’єри Олена Савченко та Інна Корінна продовжили профорієнтаційний марафон: "Світ професій: праця та покликання". Відвідали учнів 9 та 11 класів Жашківського ліцею №2. Провели лекцію – діалог: «Як перетворити мрію в реальність» та для кращого виявлення професійної направленості запропонували пройти тестування. 

10:32 23.02.2024

Успішна професія - запорука майбутнього!

 🕵️‍♀️ З метою популяризації робітничих професій та продовження профорієнтаційного марафону: "Світ професій: праця та покликання" Олена Савченко та Любов Онищенко відвідали Жашківський ліцей № 3. 📈 Була проведена інформаційно-консультативна робота з учнями 9 класів. Діти мали змогу більш детально ознайомитись із професіями, які можна опанувати на базі нашого навчального закладу. Для більш детального виявлення схильності до певного роду професій їм було запропоновано пройти тестування за результатами якого можна дізнатись яка саме професія підходить найбільше, а яку не варто обирати. 

14:50 21.02.2024

Світ професій

    13 лютого Інна Корінна разом із Іриною Бойко розпочали профорієнтаційний марафон: «Світ професій: праця та покликання» відвідавши із Жашківського ліцей №1. Відбулись інформаційно-консультативні зустрічі із учнями 9 - 11 класів. В ході спілкування учні отримали багато цікавої інформації, яка зможе допомогти їм у виборі майбутньої професії .Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці.

14:02 14.02.2024

Світ професій: праця та покликання

     В рамках профорієнтаційного марафону «Світ професій: праця та покликання» викладачі ДНЗ «Жашківський АТПЛ» Л.І. Охота та А.С. Чуба відвідали здобувачів освіти Жашківського ліцею №4.

13:23 14.02.2024

Як перетворити мрію в реальність

   Профорієнтційна робота дозволяє майбутнім абітурієнтам правильно визначитися з вибором майбутньої професії. Саме з такою метою члени Центру кар’єри Олена Савченко та Інна Корінна відвідали учнів 9 та 11 класів Вороненський ліцей, Соколівський опорний ліцей, Червонокутський ліцей та Бузівський ліцей. Провели заплановані форми роботи, а саме: лекцію - діалог «Як перетворити мрію в реальність» та тестування здобувачів освіти з метою виявлення професійної направленості. 

09:57 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень