A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Виробниче навчання: Приготування страв з грибів

Дата: 27.11.2024 15:22
Кількість переглядів: 47

   Фото без опису 🧑‍🍳 В ДНЗ 'Жашківський АТПЛ' під керівництвом майстра в/н Піддубної Тетяни Анатоліївни в групі № 9 з професія : "Кухар, лаборант хіміко - бактеріологічного аналізу" був проведений урок виробничого навчання з теми: "Приготування страв з грибів. Вимоги до якості умови і терміни зберігання ". Фото без опису
🤤😍 Здобувачів освіти ознайомилися з технологією приготування та інструкційно -технологічними картками даних страв. За підсумками уроку учні продемонстрували засвоєні знання та навички. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень