A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Професійна освіта – шлях до професії мрії

Дата: 29.05.2024 13:09
Кількість переглядів: 31

Фото без опису 👨‍🏭 Професійна освіта – шлях до професії мрії

🕵️‍♂️ Щойно в ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» відбувся профорієнтаційний захід День відкритих дверей.

👩‍🍳 Гостей зустріли учнівський і педагогічний колектив ліцею на чолі з директором Анатолієм Риженком. Всі бажаючі брали участь у вікторині «Історія і сьогодення закладу» а за правильні відповіді отримували солодощі.

Фото без опису 👩‍🎓 На день відкритих дверей завітала Тетяна Щедріна, начальник управління Жашківського управління Уманської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості. В процесі живого спілкування обговорювалися питання щодо ефективної профорієнтаційної роботи та популяризації робітничих професій серед учнівської молоді. Фото без опису

👩‍🎤Представники Центру кар’єри розповідали про професії, за якими здійснюється підготовка в ліцеї, ознайомили з документами про освіту, котрі отримують ліцеїсти по завершенню навчання. Також відзначили, що випускники можуть продовжувати навчання за професією у закладах вищого рівня акредитації ІІ чи ІІІ.

🧑‍🔬 Крім того, Лариса Прохорчук повідомила, що на сьогодні всім ліцеїстам виплачується академічна стипендія в розмірі 1250 гривень. А відмінники закладу отримують підвищену стипендію.

🧑‍🌾 Майбутні абітурієнти переглянули відеофільм про ліцей, де висвітлювалися особливості організації навчання, гурткова та спортивна робота, організація харчування, переваги професійної освіти в умовах сьогодення.

Фото без опису 👩‍🏭 Більш детально з наданням освітніх послуг закладу абітурієнти ознайомилися під час екскурсії навчальними аудиторіями, лабораторіями, майстернями, що забезпечені сучасним обладнанням для оволодіння професійними компетенціями. У їдальні всіх охочих пригощали смаколиками.

🚜 На завершення заходу гості взяли участь у майстер-класах. Майстри практичного водіння дали можливість всім охочих покерувати трактором та вантажним автомобілем. Майбутні абітурієнти писали заяви на вступ у Центрі кар’єри.

🚛 День відкритих дверей у ліцеї пройшов у дружній атмосфері. У підсумку майбутні абітурієнти та їх батьки залишилися задоволені змістовним ознайомленням із життям ліцею. Фото без опису

🫶 Колектив ліцею вдячний гостям за теплу зустріч. З нетерпінням чекаємо поповнення у нашій ліцейній родині! 

#МОЯПРОФЕСІЯ 

#ПРОФЕСІЙНАОСВІТА2024


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень