Індивідуальна (орієнтовна)програма стажування педагогічних працівників
Додаток 1 |
до листа НМЦ ПТО у черкаській області |
від 09.05.2025 №239/04-04 |
Індивідуальна (орієнтовна)програма
стажування педагогічних працівників
Професія: Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу.
Кваліфікація: 3 розряд.
№ з/п |
Найменування тем |
К-сть годин |
1. |
Теоретичне заняття. Ознайомлення з навчально–практичним центром, програмою стажування, обладнанням, приладами, що використовуються під час навчання. Інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності. |
2 |
2. |
Практичне заняття. Робота з обладнанням і приладами навчально–практичного центру. Інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності. |
2 |
3. |
Теоретичне заняття. Вимоги до якості овочів і фруктів. |
3 |
4. |
Практичне заняття. Відбір проб і органолептичний аналіз овочів і фруктів. |
4 |
5. |
Теоретичне заняття. Вимоги до якості яєць. |
3 |
6. |
Практичне заняття. Санітарна оцінка яєць. |
2 |
7. |
Теоретичне заняття. Вимоги до якості м`яса. |
2 |
8. |
Практичне заняття. Органолептичний аналіз м`яса. Оцінка ступеню свіжості м`яса. |
2 |
9. |
Теоретичне заняття. Вимоги до якості меду. |
2 |
10. |
Практичне заняття. Органолептичні показники меду. Визначення фальсифікації меду. |
2 |
11. |
Теоретичне заняття. Вимоги до якості риби. |
2 |
12. |
Практичне заняття. Органолептичні дослідження риби. |
2 |
13. |
Незалежна кваліфікаційна атестація. |
3 |
Додаток 2 |
до листа НМЦ ПТО у Черкаській області |
від 09.05.2025 №239/04-04 |
Замовлення
назва закладу професійної (професійно-технічної) освіти
на стажування педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти
з професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»
на базі навчально-практичного центру,
створеного на базі ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» у травні 2025 року
№ з/п |
ПІБ слухача, номер м. телефону, електронна пошта |
Дата народження |
Посада |
Освіта |
Який навчальний заклад закінчив, рік закінчення |
Спеціальність за дипломом |
Кваліфікація (робітничий розряд, з якої професії) |
Стаж роботи (загальний та педагогічний) |
Рік останнього стажування за відповідною професією |
Рік останнього підвищення кваліфікації |
ПІБ відповідальної особи, яка надає інформацію, м. телефон |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
Стажування |
|||||||||||
1. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|