A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"
«Навчаємо професійно – працюємо на майбутнє»

Соціокультурна діяльність

Дата: від до Скинути

Маки червоні знов розцвітають

     8 травня До Дня пам’яті і примирення. Бібліотекарем Дарією Вінніковою та учнівською молоддю була проведена акція: «Маки червоні знов розцвітають». Україна традиційно вшановує День пам’яті та примиреня і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні ми згадуємо про надзвичайно важливу роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму, вшановуємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки. Символом свята є червоний мак. 

14:04 08.05.2024

Будь на стилі – одягайся в джинси

      Заходи та акції до Дня деніму (Дня джинсів) проводяться в середині квітня. Вперше цей день виник в 1999 році в США, в знак підтримки протестів жінок італійського парламенту проти рішення Верховного суду Італії у справі 1992 року про зґвалтування. Цього року День джинсів припадає на 23 квітня. Тому, практичним психологом Савченко О.Ю. соціальним педагогом Корінною І.В. та бібліотекарем Вінніковою Д.О. було організовано акцію: «Будь на стилі – одягайся в джинси», до якої долучились не тільки здобувачі освіти але й адміністрація закладу та педагогічний колектив. Метою заходу було підтримати всі форми протидії сексуального насильства і методи якими з ним боряться. 

10:47 23.04.2024

Зустріч із випускником ліцею - воїном ЗСУ!

      02 квітня 2024 року, з метою виховання в здобувачів освіти патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, у ліцеї було організовано бібліотекарем Дарією Вінніковою та практичним психологом Оленою Савченко зустріч із випускником нашого навчального закладу - Поміркованим Володимиром Миколайовичем, воїном Збройних сил України.

09:09 03.04.2024

Доля, життя і творчість Тараса Шевченка

    До 9 березня бібліотекарем Вінніковою Дарією Олександрівною проведена інформаційно-літературна подорож «Доля, життя і творчість Тараса Шевченка» до 210-тої річниці від дня народження Великого Кобзаря, пророка національного відродження України, талановитого художника та народного поета. 

12:30 04.03.2024

Моя іграшка для ялинки

🎄🎁У рамках проведення підготовки до зимових свят, зокрема до прикрашання головної ялинки ліцею, учнівське самоврядування «ТЕМП» сумісно з бібліотекарем Дарією Вінніковою провело акцію «Моя іграшка для ялинки». Ці новорічні іграшки прикрашатимуть ялинку закладу протягом всіх новорічних свят.🎉✨️ 

17:31 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень