Відкритий урок теоретичного навчання з професії «Кухар»
Відкритий урок теоретичного навчання з професії «Кухар»
Згідно плану методичної комісії викладачів та майстрів в/н з професій «Кухар», «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» Державного навчального закладу «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» 29 жовтня 2024 року викладачем спецпредметів Іриною Бойко проведено відкритий урок з предмету «Спецтехнологія» на тему: «Форми нарізання овочів та їхнє кулінарне використання».
Під час проведення уроку здобувачі освіти отримали знання, необхідні професійні вміння та навички про нарізання овочів. На уроці використано інноваційні методи: QR-коди, інтерактивні вправи, презентацію, зразки форм нарізки овочів, відео «Прості форми нарізання овочів» та «Складні форми нарізання овочів».
Присутні педагоги зазначили, що відкриті уроки впливають на саморозвиток викладача і є необхідною умовою вдосконалення свого професійного рівня та впровадження сучасних технологій.